22.2.2015

Vähiin käyvät työpäivät

Enää alle viikko töitä jäljellä. Tuntuupa hassulta. Viikon päästä tähän aikaan olenkin jo Hiroshimassa.

Viime maanantai meni normaalisti kissojen kanssa. Kyllä minulle tulee niistä söpöjä otuksia ikävä, kun ensi viikolla näen ne viimeisen kerran.

Tiistaina oli eka päivä, kun haukkulan läheinen roskapolttamo oli kiinni. Miten ihanaa oli, kun ei tarvinnut haistella savua koko päivänä! Yllätys oli myös suuri, kun näin (punanaamaisen) apinan haukkulan lähellä vuorilla. Jotenkin on vaikea kuvitella, että Japanissa on apinoita, kun täällä kumminkin voi olla pakkasta. Apinoita oli varmaankin muutama ja ne pitivät koko päivän pientä älämölyä. Olin kahden koiran kanssa kävelyllä, kun yksi apina tuli lähistöllä olevaan puuhun ihmettelemään. Kun koirat äkkäsivät sen, alkoi sen sortin haukkuminen ja vetäminen apinan suuntaan.

Keskiviikkona kävin töiden jälkeen vähän kauempana olevassa Game Centerissä. Ja ihme kyllä, löysin sieltä Mai Mai Orangen, eikä siinä ollut yhtään ruuhkaa! Sain ihan rauhassa pelailla sitä ^^

Awaodori maskotti
Torstaina aamuna Takami sanoi, että hänen kenialainen ystävänsä oli edellisehtoona soittanut, ja kysynyt, olisinko halukas menemään tanssimaan Awaodoria (Tokushiman paikallistanssi. Joka vuosi on isot Awaodori festarit ja siellä on kuulemma paljon ihmisiä). En ollut ikinä tanssinut, mutta ajattelin, että voisihan sitä mennä kokeilemaan. He kuulemma tarvitsivat ulkomaalaisia vapaaehtoisia sinne. Menin siis haukkulan jälkeen yhdelle koululle, missä olikin paljon ihmisiä tulossa tanssimaan. Myös Takamin ystävä ja heidän ulkomaalaisia tuttujaan oli siellä. Ja tämän tanssin päätarkoitus oli päästä telkkariin. Ihmisten järjestelyssä meni turhankin paljon aikaa ja itse tanssia ei edes kauheasti tanssittu ^^' Mutta ehkä hyvällä lykyllä pärstäni vilahtaa 1.4. Japanin telkkarissa. Siitä pitäisi tulla joku YouTube pätkäkin sitten.

Perjantaina menimme Takamin kanssa viime viikon tapaan Mitsurun äidin luokse vähän siivoilemaan. Aikaa kyllä kului huomattavasti vähemmän, kuin viime viikolla. Siivoilun jälkeen kävin vähän pyöräilemässä. Illan enkun tunnit sujuivat normaaliin malliin.

Lauantaina tapasin suomalaisen miehen ja hänen japanilaisen vaimonsa. Menimme käymään Narutossa olevassa puistossa kävelyllä. Siellä näin myös kirsikankukkia :) Puistoilun jälkeen menimme kahvilaan, missä he söivät lounaan. Itse olin jo lounaan syönyt, joten tilasin mehevän mansikkamuffinsin. Kahvilan jälkeen kävimme vielä heidän kotonaan, jonka jälkeen he heittivät minut kotiin. Illalla kävin vielä Takamin kaverin ”bileissä”, missä oli tarjolla kiinalaista ruokaa, pitsaa ja suklaafondyytä hedelmien kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti